Nedjelja , 29.1.2023. | 03:03

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 14.4.2021. u 21:57
Prikaza: 596

Oštro reagiranje HDZ-a Karlobag

LS Županija : Oštro reagiranje HDZ-a Karlobag

Reagiranje na priopćenje Stranke Lipo-Karlobag i Nezavisne liste Općine Karlobag


Poštovani,

Općinska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Općine Karlobag, koje je i jedino političko tijelo koje dugi niz godina djeluje na području naše općine, jasno je ukazivala da je NLOK odnosno Nezavisna lista Općine Karlobag sve osim nezavisna i da je ona mlađi klonirani oblik nezavisne liste koju je 2013. godine na lokalnim izborima vodio upravo Ivica Bačić. I nimalo se nismo iznenadili kad su isti kako u naglašavaju "samo" podržali prijedlog kandidata za načelnika Ivicu Bačića. Budimo realni gotovo svi članovi nezavisne liste sa lokalnih izbora 2017. godine povezani su rodbinski ili interesno sa Ivicom Bačićem.

Ako već javno i transparentno pokazuju svoje stavove prije cijele ove priče u obliku priopćenja trebali su navesti da su prvo podržavali kandidata Domovinskog pokreta Karlobag Roberta Liliona, ali su istom okrenuli leđa i stali uz svog mentora.

Drago nam je što su spomenuli unutarstranačke izbore HDZ-a i nezadovoljne kandidate. Bitno je napomenuti nezadovoljne kandidate koji su izgubili unutarstranačke izbore HDZ-a. Zašto su ti kandidati pozvali nezavisne na sastanak tek kad su izgubili izbore u HDZ-u? I to izbore po principu jedan član jedan glas. Zašto prije gubitka nisu izašli iz stranke i pridružili se Lipo? O samim kandidatima u ovom priopćenju nećemo trošiti riječi, ali svima nam je poznato koliko su "voljeli" i podržavali rad Darka Milinovića do prije par mjeseci. Ali kako kažu "zbog višeg javnog interesa" prešli su preko svega. Navedeni članovi sastanka su uostalom već više puta "prelazili" preko svojih uvjerenja te osim nezavisnih bili članovi i simpatizeri uz Hrvatsku demokratsku zajednicu i Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske stranke prava, Bure promjena, Domovinskog pokreta itd.

Koliko dr. Milinović podupire i daje podršku Karlobagu do prije neki dan su pričali i sami članovi sastanka kad su ga transparentima i prosvjedima željeli dočekivati na rivi ili su pak ponosno na sjednicama općinskog vijeća isticali kako se ponose time što im Milinović stranački ne naređuje što moraju raditi. Zaboravljeno je i to da na prijevremenim izborima za članove županijske skupštine Ličko-senjske županije na svojoj nezavisnoj listi nije imao niti jednog kandidata sa područja naše općine, kao i koliku je podršku Milinović dao jedinom Karlobažaninu koji se drznuo kandidirati na rukovodeće mjesto institucije izvan općine Karlobag.

Podjele koje navode ne radi HDZ Općine Karlobag nego upravo potpisnici priopćenja. Ono što smo upravo mi odijelili je da privatni interes ne ide ispred javnog, a to ćemo vas u ovoj kampanji i podsjetiti. Koliko god oni željeli zaboraviti podsjetiti ćemo vas da vlast služi narodu, a ne da je tu za bogaćenje pojedinaca. Svi mi dobro znamo koliko su se punili privatni džepovi do 2009. godine, a koliko privatnika ima koristi od našeg proračuna nakon te godine.

Na kraju nešto o transparentnosti. Općina Karlobag do 2010. godine nije imala ni svoju web stranicu, a sad nas prozivaju za transparentnost. Na istoj možete pronaći proračune i izvješća Opčine Karlobag. Na sva pitanja o prijedlogu proračuna i izvješćima o izvršenju proračuna smo odgovorili. Nažalost nezavisni vijećnici nisu ih gotovo ni imali. Koliko su željeli promijeniti lošu putanju općine dovoljno govori činjenica da u 4 godine kao vijećnici nisu dostavili niti jedan prijedlog koji bi uvrstili u proračun Općine Karlobag, a čak smo ih pozivali da dostave. Toliko im je bitna naša općina i opće dobro.

S poštovanjem,

Predsjednik OO HDZ Karlobag

Ivan Tomljenović

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Zašto je Plenković zaslužio biti počasni?

LiPO, priopćenje

Zašto je Plenković zaslužio biti počasni?

20.5.2022. | 22:00
Likaplus.hr : Proračun Županije  je asocijalan

LiPO, priopćenje

Proračun Županije je asocijalan

11.12.2021. | 10:14
Likaplus.hr : Gospođo Pocrnić, ispričajte se ženama

Lipo priopćenje

Gospođo Pocrnić, ispričajte se ženama

22.10.2021. | 19:10
Likaplus.hr :  Pismo Pinokiju s Rudanovca

Pismo Pinokiju s Rudanovca

13.9.2021. | 16:15
Likaplus.hr : Rutavi lažljivac i spletkaroš

Pismo čitatelja

Rutavi lažljivac i spletkaroš

14.5.2021. | 23:36
Likaplus.hr : Načelnik SDSS iz Lapca htio prevariti Državu?

Reakcija SDP-a

Načelnik SDSS iz Lapca htio prevariti Državu?

16.4.2021. | 10:51
Likaplus.hr : Upraviteljica Zaklade " Ana Rukavina" podrška

Podrška stranci LiPO

Upraviteljica Zaklade " Ana Rukavina" podrška

9.3.2021. | 10:45
Likaplus.hr : Stanimirović je bio u Vukovaru 91.

Stanimirović je bio u Vukovaru 91.

12.11.2020. | 7:31
Stanimirović je u emisiji srbijanske televizije lagao, bio je u Vukovaru kada se dogodio zločin na Ovčari
Likaplus.hr : Dan ponižavanja žrtava komunističkog sistema

Reagiranje Franića

Dan ponižavanja žrtava komunističkog sistema

4.9.2020. | 8:29
GOLI OTOK KAO SIMBOL NIJE REPREZENTATIVAN ZA SVE ŽRTVE KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZMA
GOLI OTOK KAO SIMBOL NIJE REPREZENTATIVAN ZA SVE ŽRTVE KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZ
Likaplus.hr : Osvajanje vlasti bez demokratskog legitimitet

Osvajanje vlasti bez demokratskog legitimitet

29.7.2020. | 9:29
VLAST BEZ LEGITIMITETA I POTPORE VEĆINE NARODA
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja naselja Donji Lapac da će dana 30.01.2023. zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice:

-Od 09:00 do 12:00 sati – Maršala Tita, Omladinska, Udbinska Cesta od kbr. 2 do kbr. 6 i Trg Nikole Tesle od kbr. 8 do kbr. 9A.

 

-Od 11:00 d0 14:00 sati – Trg Nikole Tesle, Radnička kbr. 1 i 2, Plitvička, Miroslava Krleže i Lička.

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja naselja Srb da će dana 01.02.2023. zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice:

-Od 09:00 do 12:00 sati – Zagrebačka, Zadarska, Unska, Splitska, R. Boškovića (1-14), M. Krleže (1-3), Miloša Rastovića (1 i 4), Lička, Drvarska (2-4) i Dalmatinska (2-4 i 69)

 

-Od 11:00 d0 14:00 sati – Vukovarska, Velebitska, Školska, Savska, Riječka, Dubrovačka i Dinarska.

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Volarice dio (Rača, Vrbani i Žrnovnica), Lukovo, Klada, Starigrad i Stinica dio od Jurkuše do Šegota.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

25.01.2023.

11:00 do 12:30 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja Volarice.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

30.01.2023.

09:00 do 12:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja Plitvičkih Jezera da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Mukinje i dio naselja Jezerce (od kbr.2 do kbr. 21).

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

26.01.2023. 09:00 do 12:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju. 


 


 

 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :