Nedjelja , 29.1.2023. | 02:26

Pretraživanje

Iz medija

Objavljeno: 29.4.2022. u 6:23
Prikaza: 506

Kako su Perković i Mustač pustili Arakana

LS Županija : Kako su Perković i Mustač pustili Arakana
BOŽIDAR SPASIĆ, OPERATIVAC SAVEZNE UDBE EKSKLUZIVNO ZA BUJICU OPISAO KAKO SU PERKOVIĆ I MUSTAČ PUSTILI ARKANA: "S Nobilom sam se u Beogradu sastao tri puta!”
STIPO MLINARIĆ ĆIPE: "Arkan je kasnije ubijao po Vukovaru i to je ratna 'zasluga' dvojice udbaša!”
Andrej Plenković je na potpredsjedničko mjesto u Vladi RH doveo Anju Šimpragu Rašković, kći agresorskog vojnika, a Domovinskom pokretu se istoga dana priključio Tomislav Josić, moj suborac koji se borio protiv velikosrpske agresije – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, Stipo Mlinarić Ćipe, zastupnik DP-a u Hrvatskom državnog saboru i pozvao Pupovčevu SDSS-ovku da dođe u Borovo Selo 02. svibnja i kaže tko je počinio masakr nad dvenaestoricom hrvatskih redarstvenika: - Ubijeno je točno 12 naših ljudi. Znamo im imena i prezimena… Dvanaest. 

Nemamo potrebe, poput nekih drugih, reći da je na tom mjestu ubijeno 12 tisuća Hrvata… Ubijeno ih je dvanaest. I to je previše, posebno kada se zna da zločinci nikada nisu odgovarali, a da u Vladi imaju svoje političke predstavnike!
Osim komentiranja još jedne rekonstrukcije Vlade, Mlinarić je govorio i o komemoracijama u Jasenovcu i Borovu Selu, ali i o molbi za pomilovanje udbaškog dvojca Perković-Mustač, koju – kako kaže, nikada ne bi potpisao…
Moguće pomilovanje Josipa Perkovića i Zdravka Mustača, u ekskluzivnom javljanju iz Beograda, za Bujicu je prokomentirao bivši operativac II. odjela savezne Udbe, Božidar Spasić: - Točno je, Josip Perković i Zdravko Mustač za nas su odradili puštanje Arkana iz sisačkog zatovra, kada ga je hrvatski MUP zarobio 1990. godine!
Osim Perkovića i Mustača, Božidar Spasić spominjao je i Josipa Manolića, a udbaški dvojac izravno je povezao i s atentatom na Nikolu Štedula, koji je nedavno preminuo.
Spasić nije zaboravio niti odvjetnika dvojice udbaša, Antu Nobila: - U Beogradu smo se sastali tri puta, a Perković me s njegova telefona nazvao prije izručenja Njemačkoj…
Spasićeve riječi u studiju Z1 komentirao je Stipo Mlinarić: - Nakon što su ga pustili na slobodu, Arkan je kasnije došao u Vukovar, gdje je ubijao i pljačkao! To su valjda te 'zasluge' o kojima pričaju oni, koji bi pomilovali Perkovića i Mustača!
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja naselja Donji Lapac da će dana 30.01.2023. zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice:

-Od 09:00 do 12:00 sati – Maršala Tita, Omladinska, Udbinska Cesta od kbr. 2 do kbr. 6 i Trg Nikole Tesle od kbr. 8 do kbr. 9A.

 

-Od 11:00 d0 14:00 sati – Trg Nikole Tesle, Radnička kbr. 1 i 2, Plitvička, Miroslava Krleže i Lička.

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja naselja Srb da će dana 01.02.2023. zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za slijedeće ulice:

-Od 09:00 do 12:00 sati – Zagrebačka, Zadarska, Unska, Splitska, R. Boškovića (1-14), M. Krleže (1-3), Miloša Rastovića (1 i 4), Lička, Drvarska (2-4) i Dalmatinska (2-4 i 69)

 

-Od 11:00 d0 14:00 sati – Vukovarska, Velebitska, Školska, Savska, Riječka, Dubrovačka i Dinarska.

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Volarice dio (Rača, Vrbani i Žrnovnica), Lukovo, Klada, Starigrad i Stinica dio od Jurkuše do Šegota.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

25.01.2023.

11:00 do 12:30 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja Volarice.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

30.01.2023.

09:00 do 12:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja Plitvičkih Jezera da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Mukinje i dio naselja Jezerce (od kbr.2 do kbr. 21).

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

26.01.2023. 09:00 do 12:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju. 


 


 

 

Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :