Ponedjeljak , 10.8.2020. | 20:05

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 11.12.2013. u 18:19
Prikaza: 5097
Autor: Likaplus

Miro Matijević

Odgovor na oralni uradak Milorada Delića

Vrhovine : Odgovor na oralni uradak Milorada Delića

S  obzirom da se osjećam prozvan kao „dušebrižnik", smatram svojom dužnošću odgovoriti na prozivke načelnika općine Vrhovine u njegovom Priopćenje za javnost Općinskog načelnika općine Vrhovine. Ovoga puta ću to učiniti uz posebno zadovoljstvo s obzirom da me proziva Milorad Delić, načelnik „Općine senzualističkih slučajeva" kako sam kaže, reagirajući oralno na, po njemu „senzualističke insinuacije". Nakon Delićeve oralne egzibicije u svom priopćenju moram priznati da sam veoma zadovoljan njegovim oralnim uratkom i da bih ga toplo preporučio i drugima. 
Iz njegovog Priopćenja u kojemu nema niti jednog imena ili činjenice je jasno vidljiv profil čovjeka kojega su postavili Pupovac, Milan Jurković i Milinović ... Čovjek koji je po meni, postao fenomen samim tim što je sa IQ koji posjeduje uspio progovoriti, sa pozicije načelnika općine dozvoljava sebi NE izvršiti Odluku općinskog vijeća i NE osuditi javno četničke grafite ispisane na Dan državnosti u jedinom hrvatskom zaseoku Čorci. 

Dok on tvrdi na sjednici vijeća da ih je ispisao Hrvat, ja sam u kaznenoj prijavi naveo i njihova imena. Radi se maloljetnicima, djeci njegovih bliskih prijatelja koji su izveli tu provokaciju kako bi se izbjegla kaznena odgovornost ako budu otkriveni, a sve pod zaštitom policije koja je po tko zna koji put onemogućila istragu.  Kakvi su odnosi u „senzualističkoj"  općini Vrhovine najbolje ilustrira činjenica da smo ja i vijećnik HSS-a Slaven Orešković podnijeli Zahtjev za preimenovanjem općine Vrhovine u CAO Krajina Vrhovine. Milorad Delić tvrdi u svom priopćenju da je taj njegov „Proglas" zajednički stav svih članova Općinskog vijeća Općine Vrhovine prešućujući da ja i Slaven Orešković predstavljamo šestinu vijećnika ili cca 23% glasača koji su izašli na izbore i da je upitno da li bi bio načelnik da je naše Žalbe Županijskom izbornom povjerenstvu na uočene nepravilnosti rješavao netko pošten i objektivan, a ne  poznate osobe iz gospićke izborne „kuhinje". Tko zna i što bi bilo da kompletan HDZ nije morao glasovati za njega.

Ne spominje Delić nigdje da je od preuzimanja vlasti, aktima „senzualističke" općine onemogućio Hrvatima mjesto zamjenika načelnika koje nam pripada prema Ustavu RH, kao i to da se ni jedan Hrvat ne nalazi u bilo kakvom općinskom Odboru ili Radnoj grupi. Ne hvali se da se u Vrhovinama provodi sustavno etničko čišćenje Hrvata koji su sa 38% po popisu iz 2001. nestali i kao manjina, te ih sada ima 12,7 %. Ne spominje Milorad Delić ni da su u Vrhovinama on i SDSS preuzeli vlast nezakonitim pripojenjem Babinog potoka Vrhovinama na osnovu, po mojim saznanjima, krivotvorenog dokumenta poslanog Saboru RH od HDZ-ovog načelnika općine Plitvička Jezera i ubojstva Josipa Čorka. 

Što je još bitnije, načelnik „senzualističke" općine do danas nije pokazao niti jedan dokaz da je u Hrvatsku ušao legalno i da u Hrvatskoj boravi legalno. Ničim nisu ni on ni policija demantirali da je u Hrvatsku ušao ilegalno, bježeći preko Dunava pred srbijanskom policijom zbog teške pljačke. 
Uz to se u Hrvatskoj kazneno goni zbog zloporabe položaja i ovlasti, dok mu se zamjeniku Miroslavu Mašiću sudi zbog krađe novca u knjižnici koja ne radi, a čiji je ravnatelj. To je slika Vrhovina, zajedničkog projekta SDSS-a i HDZ-a.

To je plod politike Milorada Pupovca, Darka Milinovića i posebno Milana Jurkovića. Do slijedećeg oralnog uratka „senzualističkog" načelnika „senzualističke" općine, ili nekoga od prozvanih koji bi mu se u tome mogli pridružiti s poštovanjem, 
Miro Matijević

Broj komentara: 10

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
antiprotivan

antiprotivan

Komentirano: 4.1.2014. | 22:39

1

Ja da sam mislio rjesavati probleme bio bi kandidat na izborima...ne hvala..
MiroMatijevic

MiroMatijevic

Komentirano: 20.12.2013. | 12:51

2

antiprotivni slažem se s tobom u svemu. Reci mi način kako to postići i ja ću te podržati. Ja drugi način na žalost ne vidim Ukazati javnosti na to što se događa pa "prisiliti" nadležne institucije da nešto poduzmu. Hvala ti što si se javio
antiprotivan

antiprotivan

Komentirano: 19.12.2013. | 0:08

3

Pa rijesenje je jednostavno staviti ovu nazovi opcinu u rang mjesne zajednice gdje joj je realno i mjestoa a ne i dalje voditi politiku niskih strasti...koja nacija cirilica i ostalo mazanje ociju narod je skoro gladan a vi se prepucavate oko glupost...
MiroMatijevic

MiroMatijevic

Komentirano: 18.12.2013. | 10:24

4

antiprotivan u pravu si. I ja bih se radije bavio normalnijim temama. Kako bilo što napraviti dok je ova banda na vlasti. Jedan banalan primjer. Na drugoj sjednici OV se pola sata raspravlja o problemima stanara u zgradi gdje je Konzum. Ja predložim da me vijeće zaduži da ja taj problem riješim. Odbili su me prije nego sam i završio. Poslije čujem da su naplačivali stanarine i lupali ovrhe na stanove koji nisu bili njihovi. Reci mi kako bilo što raditi u takvim uvjetima?
antiprotivan

antiprotivan

Komentirano: 17.12.2013. | 16:39

5

Ja zivim na podrucju opcine Vrhovine daleko od toga da sam za ove sto su sad na vlasti ali ne vidim da Matijevic nudi ista bolje...samo rat udba krajina itd...ajmo malo o ekonomiji gladnim ljudima bijeloj kugi...
MiroMatijevic

MiroMatijevic

Komentirano: 14.12.2013. | 15:53

6

A tko to zna ako ja ne znam. Još prije dvije godine sam pisao po portalima, citata: "Pred zgradama sudova obično stoji bog božice pravde Justicie, a kako radi Vera Magdić Bižanović ispred gospićkog suda bi trebao stajati kip Prostitutke". Nakon dvije godine mogu se samo ispričati prostitutkama zbog ružne usporedbe.Ti zaista misliš da mene veseli pisati puste kaznene prijave koje će ona skrivati po ladicama. Na Milana Jurkovića 4, na Dubravku Rudelić 1, na Mladena Kranjčevića 3, na Nikolu Karića 1, na Tatjanu RadakoviBašić 5, na Dubravku Rukavinu 4, na Veru Magdi Bižanović 1, na Milorada Delića 4, na Veljka Kajtazija 2... Niti na jednu nije niti odgovorila jer su moje kaznene kompletne i sjajno obrađene pa nema mogućnosti da ih odbaci. Karić, Kranjčević i mališu koji se tamo nećega igra, čine sve kako bi joj pomogli oko opstruiranja istraga ali ni oni mi nisu dorasli. Ja znam da ću uspijeti a ti samo prati što se događa i uživaj
mukinje

mukinje

Komentirano: 14.12.2013. | 7:41

7

ništa ti nećeš dokazati, jr ne znaš kakvi su ovdje odnosi između suda, politike hdz i policije, sve se prepravi i dokaže da je upravo onako kako nije bilo
MiroMatijevic

MiroMatijevic

Komentirano: 13.12.2013. | 16:53

8

mukinje tko je načelnik vidiš iz teksta. Naravno da ću dokazati da je HDZ-ov načelnik Plitvičkih Jezera krivitvorio dokument kojim je prevario Sabor i nezakonito pripojio Babin Potok općini Vrhovine kako bi HDZ imao etnički čisto srpsko mjesto da manipulira s nama kao što to rade u Vukovaru. Ja sam već jučer pokrenuo nešto službeno u tom pravcu a ti ako sretneš malog Antu kako se igra oko PU upozori ga da je posao policije da provjeri moje tvrdnje i bez da podnesem prijavu.
mukinje

mukinje

Komentirano: 12.12.2013. | 10:34

9

Tko je taj načelnik Općine? A kako to misliš Miro Matijeviću da je Babin Potok nezakonito pripojen Općini Vrhovine, ovo mi se čini zanimljivo ako možeš dokazati?
malizeleni

malizeleni

Komentirano: 11.12.2013. | 23:06

10

Miro ovo što im radiš, već je i meni neugodno. Reci mi jesu li oni stvarno toliko glupi ili se samo prave :)

Broj komentara: 10

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Neka Vrhovine budu "SAO Krajina Vrhovine"

Matijević Miro

Neka Vrhovine budu "SAO Krajina Vrhovine"

26.9.2013. | 20:55
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :