Nedjelja , 22.4.2018. | 22:10

Gospic

vedrovedro

Temperatura

16°

Tlak zraka

1017.3 hPa

Vlažnost

34 %

Senj

vedrovedro

Temperatura

18°

Tlak zraka

1017.5 hPa

Vlažnost

44 %

Gospic

vedrovedro

Temperatura

16°

Tlak zraka

1017.3 hPa

Vlažnost

34 %

Senj

vedrovedro

Temperatura

18°

Tlak zraka

1017.5 hPa

Vlažnost

44 %

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 1.6.2017. u 14:08
Prikaza: 2235
Autor: Likaplus/Pero Aračić

Zašto je odbio sučeljavanje?

Plitvička J.-Korenica : Zašto je odbio sučeljavanje?
Ante Kovač nije prihvatio uljuđeni poziv na sučeljavanje u sportskoj dvorani Oš dr Franje Tuđmana ? Bilo bi zanimljivo čuti od g Kovača kako to da je šutio cijelo vrijeme na zbivanja u Općini i Školi sve do veljače 2016. kada mu Aračić dolazi za ravnatelja Škole?

U svojem odgovoru preko facebook-a Kovač spominje Milinovića koji je tobože „naredio Aračiću da se ne smije kandidirati za načelnika"
Na moje pitanje, a kada je Ante Kovač napisao išta protiv Milinovića i HDZ-a,on je zanijemio... Ja sam u vrijeme nagrubljeg uplitanja politike u školu 2011., kada je odbijeno oko 10 učitelja i poništeno 5 natječaja objavio ,Otvoreno pismo Milinoviću . (Možete ga OVDJE pročitati)
Ante Kovač je tada šutio o stanju u Školi i preko facebook-a nije ništa napisao niti komentirao. Bilo mu je dobro, jer mu je bitno bilo da ne dođe Pero Aračić za ravnatelja. Na sučeljavanju bi Ante Kovač morao odgovoriti i na pitanje: Kako to da je 2013. pozivao javno preko Slobodne Like da se glasuje za Borisa Luketića i HDZ, a protiv moje Nezavisne liste Pere Aračića.

Radi uspravnog stava i jasnih stavova bio sam prognan iz Općine i Županije 10 godina i nisam  radio na području Općine, dok je Ante Kovač u to vrijeme pisao skečeve i slikao se sa općinskim čelnicima i ispijao s njima kave ..

Kako to da optužuje mene za „ustašluk" i piše na facebook-u dva dana prije izborne šutnje u 1. krugu slijedeće:" Aračić je želio živjeti u Općini bez Srba, kako je izjavljivao" .Ovakve optužbe koje koristi Ante Kovač, koristio je dugi niz godina netko drugi u svojoj kampanji protiv mene...Zanimljivo?

Morao bi Kovač javno reći gdje sam to izjavio? Jasno da je to u nizu izmišljotina..kao i oni natpisi "Pero nema diplomu"..."Pero ima diplomu, ali.." Jasno da bi poligraf pištao sve vrijeme dok bi Kovač govorio...

Uvijek sam isticao svoj domoljubni i demokršćanski svjetonazor. Očekujem i od svih drugih, bez obzira na naciju i vjeru, da barem ne mrze zemlju u kojoj žive i da poštuju hrvatsku zastavu i grb. Nikada nisam podilazio nikome da bi dobio glasove bilo koga.
Odbijao sam podršku za načelnika od strane SDSS-a i to radi njihove politike, ali sam ulazio u svaku kuću birača Srbina i Hrvata i dobivao njihove glasove. Zato sam svih 16 godina u politici bio  SVOJ i gledao unaprijed i što je interes stanovnika Korenice i Općine. Za to vrijeme , Kovač je šutio...Jasno sam rekao da me vlast ne zanima radi dolaska na vlast, jer sam odbijao podršku iz principijelnih razloga. Želio sam biti slobodan, a ne načelnik koji nekome nešto duguje radi podrške...
 Kovač je prozivao Srbe na facebook-u 2016. što glasuju za Peru i piše„ da Srbi brinu za svoje guzice, jer glasuju za Peru Aračića i to je dno dna „ To je demokracija koju bi uveo? On bi određivao tko smije za koga glasovati?To je rječnik prosvjetnog djelatnika? Unatoč tome, dobivao sam glasove Srba, kao i 2013. u prvom krugu izbora za načelnika, kada sam dobio najviše glasova u Ličkom Petrovom Selu, gdje je većina Srba. 

Ante Kovač bi trebao odgovoriti kako to da još nije demantirao svjedoke događaja iz 2013. u restoranu Macola, kada je, po navodima nazočnih , psovao nekim Srbima ,koji i danas žive u Korenici „četničku majku" u "veselom" stanju...

Morao bi odgovoriti kako to da se pod raznim imenima na Slobodnoj Lici …"čitatelj iz Korenice","Srnavko"..Jelenko Šumić…pišu  neistine i skriva se pred javnošću autor i blati se mnogobrojne obitelji…A poligraf bi pištao… Kako to da mu je odgovarao nered i alkohol u Školi, a ne odgovara mu kada je mojim dolaskom uveden red u financije i disciplina u Školi. Kako to da mu smeta Projekt energetske obnove, a kaže da će sve dobre projekte podržati?

Kako to da je 2016. ucjenjivao moju suprugu da me nagovori da se ne kandidiram za ravnatelja Škole, jer će objavljivati sve protiv mene, moje obitelji, pa čak da ima materijala i za nju..Kako to da takav čovjek želi uvesti demokraciju u Općinu? Kako to da se DORH-u prijavljuje kolege koje su zaposlene u Školi, da imaju plaću...a brine se za svoju suprugu , hoće li imati punu plaću za 15 godina? A drugi mogu imati i pola plaće i tako živjeti... Kako to da nije reagirao kada Šimo Pavlović odbije zaposliti Antonija Kostelca, bio na mojoj nezavisnoj listi 2013, kao kandidat za zamjenika načelnika, i uzme nastavnika iz Slunja? Bio nepodoban politički, a stanuje 100 metara od Škole.
Tada je šutio...odgovarala mu nepravda? Sada mu je Šimo Pavlović najbliži suradnik ...Tko je mogao biti tako dugo ravnatelj u Ličko-senjskoj županiji ???
Puno toga Ante Kovač bi trebao odgovoriti i zato ga razumijem da nije želio doći pred birače u sportsku dvoranu gdje bi bile i kamere koje bi prenijele sve ono što je bilo i onima koji ne bi mogli doći.
Lakše je po kućama, sektaški, satima maltretirati ljude , a ne odgovoriti na krucijalno pitanje:
A zašto je šutio, kad je Aračić javno govorio? I zašto je žmirio, kada je Aračić javno ukazivao ? Je li samo zato jer je to radio Aračić?

Po čemu se razlikuje od drugih, koji su zamjerili što je postavljen spomenik Tuđmanu, jer je to Aračić učinio, što je preimenovana škola...jer je to...Sagrađene kuće, ...jer je to pokrenuo...

Uvjeren sam da upravo Nezavisna lista i ja osobno unosimo Promjene nužne u Općini Plitvička Jezera i vjerujem da će to birači prepoznati. Ukoliko izaberu Vas i g Anđića , ja ću Vam prvi čestitati, kao što sam čestitao svima do sad, bez imalo gorčine, nego vođen željom da Općina služi ljudima...Izbori će biti na blagdan Duhova i vjerujem da Duh sveti sve vodi i on najbolje zna što je najbolje za Općinu, ljude, pojedince i narode...I poslije izbora treba hodati i razgovarati...

Broj komentara: 3

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
brinje

brinje

Komentirano: 9.6.2017. | 8:28

1

Pa zato valjda što ima na to pravo kao Popović Željko, kao Jutarnji list, Večernji...pa vjerojatno zato i ne briše tvoje komentare, a vjerojatno može, demokracija?
mirko

mirko

Komentirano: 7.6.2017. | 11:10

2

Zašto teolog privatizira ovaj portal?
smoljanac

smoljanac

Komentirano: 2.6.2017. | 20:31

3

OVO TI ANTE NE SLUŽI NA ČAST AKO JE ISTINA ŠTA PIŠE PERO: Kako to da je 2016. ucjenjivao moju suprugu da me nagovori da se ne kandidiram za ravnatelja Škole, jer će objavljivati sve protiv mene, moje obitelji, pa čak da ima materijala i za nju..Kako to da takav čovjek želi uvesti demokraciju u Općinu? Kako to da se DORH-u prijavljuje kolege koje su zaposlene u Školi, da imaju plaću...a brine se za svoju suprugu , hoće li imati punu plaću za 15 godina? A drugi mogu imati i pola plaće i tako živjeti... Kako to da nije reagirao kada Šimo Pavlović odbije zaposliti Antonija Kostelca, bio na mojoj nezavisnoj listi 2013, kao kandidat za zamjenika načelnika, i uzme nastavnika iz Slunja? Bio nepodoban politički, a stanuje 100 metara od Škole.

Broj komentara: 3

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Ovako policija i mediji broje prosvjednike

Ovako policija i mediji broje prosvjednike

3.4.2018. | 17:19
Na skupu protiv Istanbulske konvencije policija navodno po nalogu politike smanjila je prvotnu procjenu s 50 tisuća na 5 tisuća prosvjednika. A kako je bilo 2013. pokazuje jedna lijevi mediji koji je izvještaj o prosvjedu sindikalista na Trgu naslovio sa 20 tisuća prosvjednika, i
Likaplus.hr : 27 godina od krvavog Uskrsa na Plitvicama

27 godina od krvavog Uskrsa na Plitvicama

31.3.2018. | 15:40
27 godina od "Krvavog Uskrsa": "Plitvička pobjeda bila je početak naše pobjedonosne borbe za slobodu i neovisnost"
Likaplus.hr : Zašto Kovač vidi "ustaše", a ne i "četnike"?

Zašto Kovač vidi "ustaše", a ne i "četnike"?

22.2.2018. | 20:28
Robert Kurbaša,glumac , kaže: "Ako si Hrvat, voliš domovinu i deklariraš se kao katolik, odmah si zatucani ustaša"
Likaplus.hr : HDZ:Tražit ćemo smjenu Zdravka Žigića-SDSS

HDZ:Tražit ćemo smjenu Zdravka Žigića-SDSS

21.2.2018. | 17:58
Iz ovih razloga Povjerenstvo Općinske organizacije HDZ-a općine Plitvička Jezera na svojoj 3. sjednici Povjerenstva donijelo je zaključak kojim se daje jednoglasna podrška vijećnicima HDZ-a Općine da pokrenu proceduru OPOZIVA Potpredsjedniku Općinskog vijeća g. Zdravku Žigiću.
Likaplus.hr : Povećanje prireza u Općini-Promjena???

Anto Božić za NAROD.HR

Povećanje prireza u Općini-Promjena???

20.2.2018. | 21:18
SDSS-a promjenio koalicijskog partnera?Umjesto HDZ-a sada ima STOP -Kovača? To je promjena? Povećanje prirez na plaći ? To je promjena?Više novca za groblja nego za novorođenu djecu?To je promjena? Dizanje tri prsta u Vijeću člana SDSS-a ? To je promjena?
Likaplus.hr : Čelnik SDSS-a ne želi komentirati Žigića

Nikola Lalić

Čelnik SDSS-a ne želi komentirati Žigića

19.2.2018. | 20:39
Portal likaplus nije bio dobro prihvaćen kada je pisao o takvim ili sličnim temama ni kada je bila koalicija HDZ-SDSS, ako što i sada nekima smeta ovakvo pisanje kad je koalicja STOP-SDSS-SDP. Po zadnjim informacijama policija je obavila obavijesne razgovore i izuzela snimak sa s
Likaplus.hr : Takve provokatore treba potjerati !

Predsjednik HVIDR-e Gospić

Takve provokatore treba potjerati !

12.2.2018. | 17:01
Ogorčen je naglasio da kada bi on kao hrvatski ratni vojni invalid u vijećnici uzviknuo Za dom-spremni, a tim uzvikom je branjena sloboda Hrvatske,a dizanje tri prsta je simbol velikosrpske agresije na Hrvatsku, privela bi ga policija...
Likaplus.hr : Ipak ništa od uštede -ostaje potpredsjednik

Ipak ništa od uštede -ostaje potpredsjednik

11.2.2018. | 19:44
Amandman kluba nezavisnih vijećnika Aračić-Promjene(Anto Božić) koje je podržao i klub HDZ.a nije prošao kod vladajuće većine i koalicije STOP-Kovač, SDSS, SDP. Da je usvojen amandman uštedjelo bi se novca u Proračunu na godišnjoj razini skoro 30 tisuća kuna ili za 4 godine skoro
Likaplus.hr : "SDSS je za vas izmislio demokraciju"

Načelnik oduševljen :

"SDSS je za vas izmislio demokraciju"

10.2.2018. | 18:46
Načelnik Kovač pohvalio SDS: On je za vas izmislio demokraciju!
Likaplus.hr : Član SDSS-a na vijeću pokazivao tri prsta!!!

VIDEO Skandal na sjednici

Član SDSS-a na vijeću pokazivao tri prsta!!!

9.2.2018. | 22:05
Načelnik nije reagirao na provokaciju Žigića iz SDSS-a koji je podizao tri prsta iako je vidio i čuo što govori.
Likaplus.hr : Ukinite jedno mjesto potpredsjednika Vijeća!

Trošak Općine

Ukinite jedno mjesto potpredsjednika Vijeća!

9.2.2018. | 14:47
Nezavisni vijećnici Anto Božić, Ivana Ivančević i Antonio Kostelac podnijeli su amandman u kojem traže ukidanje jednog potpredsjednika Općinskog vijeća, koji košta Općinu svaki mjesec oko 2.900,00kuna. Taj su amandman podržali svojim potpisom i vijećnici HDZ-a Užarević
Likaplus.hr : Ovako je pisao dok nije postao načelnik

Iz 2013.

Ovako je pisao dok nije postao načelnik

5.2.2018. | 18:32
2013. Ante Kovač je pisao našem likaplus portalu i dostavio video o lošem čišćenju ulica od snijega. Kako je bilo tada, kada je bio načelnik Ivica Kukuruzović, i Ante se spremao za izbore, ali se ubrzo kažu neki uplašio pa odustao, ali je zato uspio 2017. pa sada zna kako je to o
Likaplus.hr : Načelnik priznao da je lagao...

Neizravno

Načelnik priznao da je lagao...

4.2.2018. | 19:41
I na kraju, nije to prvi put da načelnik funkcionira po principu lopova koji viče "držte lopova", i lažljivca kojima se čini da svi drugi okolo lažu...Neki ljudi se boje "sjena" i promjena! Nije li mu nuđeno sučeljavanje i detektor laži?Odbijeno! Provjerimo još jednom u videu s
Likaplus.hr : Srbija plaćala glasače iz Srbije

Lokalni izbori

Srbija plaćala glasače iz Srbije

3.2.2018. | 19:00
Likaplus.hr : Groblja-trgovina sa SDSS-om?

Aktualni sat-Korenica

Groblja-trgovina sa SDSS-om?

2.2.2018. | 8:30
Anto Božić je naveo primjer razgovor zamjenika načelnika g Price ,SDSS, za „NOVOSTI“ iz 15.lipnja 2017. kada kaže da će podržati novoga načelnika i općinsku vlast, ali će imati neke uvjete, a to je uređenje groblja.Vijećnik Anto Božić je rekao da neće odustati od tog zahtjeva
Likaplus.hr : Lalić optužuje Hrvatsku za etničko čišćenje?

Čelni čovjek SDSS-a za Liku

Lalić optužuje Hrvatsku za etničko čišćenje?

28.1.2018. | 21:00
predsjednik SDSS-a za Liku spominje istu velikosrpsku tezu o etničkom čišćenju Srba, a da ne spomene zločine nad Hrvatima i etničko čišćenje Hrvata s područja okupiranog dijela Hrvatske1991. Postoje li zapaljene kuće 1991. u Lovincu, Čanku, Vaganacu.Tko je protjerao 1991. Hrvate?
Likaplus.hr : Kao Hrvata  sram me proći kroz srpska sela...

Načelnik otvorio dušu:

Kao Hrvata sram me proći kroz srpska sela...

18.1.2018. | 23:17
Ante Kovač: Sramota me je kao Hrvata proći kroz neka srpska sela
"Srpsko pravoslavlje i svetosavlje u Hrvatskoj u prošlosti i sadašnjosti".
Likaplus.hr :
Gospić) - Matica hrvatska - ogranak Gospić i Nakladnička kuća Alfa organiziraju predstavljanje knjige gospićko-senjskog biskupa u miru mons. dr. Mile Bogovića pod naslovom "Srpsko pravoslavlje i svetosavlje u Hrvatskoj u prošlosti i sadašnjosti". Predstavljanje će se održati u četvrtak, 26. travnja 2018., u 18.30 sati u kinu "Korzo" u Gospiću, a knjigu će predstaviti: Ana Lemić, Božidar Petrač, Ivica Mataija, dr. Ante Bežen i autor dr. Mile Bogović.
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :