Ponedjeljak , 23.10.2017. | 02:36

Gospic

pretežno oblačnopretežno oblačno

Temperatura

Tlak zraka

1010.5 hPa

Vlažnost

85 %

Senj

kiša, jak vjetarkiša, jak vjetar

Temperatura

11°

Tlak zraka

1008.5 hPa

Vlažnost

74 %

Gospic

pretežno oblačnopretežno oblačno

Temperatura

Tlak zraka

1010.5 hPa

Vlažnost

85 %

Senj

kiša, jak vjetarkiša, jak vjetar

Temperatura

11°

Tlak zraka

1008.5 hPa

Vlažnost

74 %

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 1.6.2017. u 14:08
Prikaza: 1975
Autor: Likaplus/Pero Aračić

Zašto je odbio sučeljavanje?

Plitvička J.-Korenica : Zašto je odbio sučeljavanje?
Ante Kovač nije prihvatio uljuđeni poziv na sučeljavanje u sportskoj dvorani Oš dr Franje Tuđmana ? Bilo bi zanimljivo čuti od g Kovača kako to da je šutio cijelo vrijeme na zbivanja u Općini i Školi sve do veljače 2016. kada mu Aračić dolazi za ravnatelja Škole?

U svojem odgovoru preko facebook-a Kovač spominje Milinovića koji je tobože „naredio Aračiću da se ne smije kandidirati za načelnika"
Na moje pitanje, a kada je Ante Kovač napisao išta protiv Milinovića i HDZ-a,on je zanijemio... Ja sam u vrijeme nagrubljeg uplitanja politike u školu 2011., kada je odbijeno oko 10 učitelja i poništeno 5 natječaja objavio ,Otvoreno pismo Milinoviću . (Možete ga OVDJE pročitati)
Ante Kovač je tada šutio o stanju u Školi i preko facebook-a nije ništa napisao niti komentirao. Bilo mu je dobro, jer mu je bitno bilo da ne dođe Pero Aračić za ravnatelja. Na sučeljavanju bi Ante Kovač morao odgovoriti i na pitanje: Kako to da je 2013. pozivao javno preko Slobodne Like da se glasuje za Borisa Luketića i HDZ, a protiv moje Nezavisne liste Pere Aračića.

Radi uspravnog stava i jasnih stavova bio sam prognan iz Općine i Županije 10 godina i nisam  radio na području Općine, dok je Ante Kovač u to vrijeme pisao skečeve i slikao se sa općinskim čelnicima i ispijao s njima kave ..

Kako to da optužuje mene za „ustašluk" i piše na facebook-u dva dana prije izborne šutnje u 1. krugu slijedeće:" Aračić je želio živjeti u Općini bez Srba, kako je izjavljivao" .Ovakve optužbe koje koristi Ante Kovač, koristio je dugi niz godina netko drugi u svojoj kampanji protiv mene...Zanimljivo?

Morao bi Kovač javno reći gdje sam to izjavio? Jasno da je to u nizu izmišljotina..kao i oni natpisi "Pero nema diplomu"..."Pero ima diplomu, ali.." Jasno da bi poligraf pištao sve vrijeme dok bi Kovač govorio...

Uvijek sam isticao svoj domoljubni i demokršćanski svjetonazor. Očekujem i od svih drugih, bez obzira na naciju i vjeru, da barem ne mrze zemlju u kojoj žive i da poštuju hrvatsku zastavu i grb. Nikada nisam podilazio nikome da bi dobio glasove bilo koga.
Odbijao sam podršku za načelnika od strane SDSS-a i to radi njihove politike, ali sam ulazio u svaku kuću birača Srbina i Hrvata i dobivao njihove glasove. Zato sam svih 16 godina u politici bio  SVOJ i gledao unaprijed i što je interes stanovnika Korenice i Općine. Za to vrijeme , Kovač je šutio...Jasno sam rekao da me vlast ne zanima radi dolaska na vlast, jer sam odbijao podršku iz principijelnih razloga. Želio sam biti slobodan, a ne načelnik koji nekome nešto duguje radi podrške...
 Kovač je prozivao Srbe na facebook-u 2016. što glasuju za Peru i piše„ da Srbi brinu za svoje guzice, jer glasuju za Peru Aračića i to je dno dna „ To je demokracija koju bi uveo? On bi određivao tko smije za koga glasovati?To je rječnik prosvjetnog djelatnika? Unatoč tome, dobivao sam glasove Srba, kao i 2013. u prvom krugu izbora za načelnika, kada sam dobio najviše glasova u Ličkom Petrovom Selu, gdje je većina Srba. 

Ante Kovač bi trebao odgovoriti kako to da još nije demantirao svjedoke događaja iz 2013. u restoranu Macola, kada je, po navodima nazočnih , psovao nekim Srbima ,koji i danas žive u Korenici „četničku majku" u "veselom" stanju...

Morao bi odgovoriti kako to da se pod raznim imenima na Slobodnoj Lici …"čitatelj iz Korenice","Srnavko"..Jelenko Šumić…pišu  neistine i skriva se pred javnošću autor i blati se mnogobrojne obitelji…A poligraf bi pištao… Kako to da mu je odgovarao nered i alkohol u Školi, a ne odgovara mu kada je mojim dolaskom uveden red u financije i disciplina u Školi. Kako to da mu smeta Projekt energetske obnove, a kaže da će sve dobre projekte podržati?

Kako to da je 2016. ucjenjivao moju suprugu da me nagovori da se ne kandidiram za ravnatelja Škole, jer će objavljivati sve protiv mene, moje obitelji, pa čak da ima materijala i za nju..Kako to da takav čovjek želi uvesti demokraciju u Općinu? Kako to da se DORH-u prijavljuje kolege koje su zaposlene u Školi, da imaju plaću...a brine se za svoju suprugu , hoće li imati punu plaću za 15 godina? A drugi mogu imati i pola plaće i tako živjeti... Kako to da nije reagirao kada Šimo Pavlović odbije zaposliti Antonija Kostelca, bio na mojoj nezavisnoj listi 2013, kao kandidat za zamjenika načelnika, i uzme nastavnika iz Slunja? Bio nepodoban politički, a stanuje 100 metara od Škole.
Tada je šutio...odgovarala mu nepravda? Sada mu je Šimo Pavlović najbliži suradnik ...Tko je mogao biti tako dugo ravnatelj u Ličko-senjskoj županiji ???
Puno toga Ante Kovač bi trebao odgovoriti i zato ga razumijem da nije želio doći pred birače u sportsku dvoranu gdje bi bile i kamere koje bi prenijele sve ono što je bilo i onima koji ne bi mogli doći.
Lakše je po kućama, sektaški, satima maltretirati ljude , a ne odgovoriti na krucijalno pitanje:
A zašto je šutio, kad je Aračić javno govorio? I zašto je žmirio, kada je Aračić javno ukazivao ? Je li samo zato jer je to radio Aračić?

Po čemu se razlikuje od drugih, koji su zamjerili što je postavljen spomenik Tuđmanu, jer je to Aračić učinio, što je preimenovana škola...jer je to...Sagrađene kuće, ...jer je to pokrenuo...

Uvjeren sam da upravo Nezavisna lista i ja osobno unosimo Promjene nužne u Općini Plitvička Jezera i vjerujem da će to birači prepoznati. Ukoliko izaberu Vas i g Anđića , ja ću Vam prvi čestitati, kao što sam čestitao svima do sad, bez imalo gorčine, nego vođen željom da Općina služi ljudima...Izbori će biti na blagdan Duhova i vjerujem da Duh sveti sve vodi i on najbolje zna što je najbolje za Općinu, ljude, pojedince i narode...I poslije izbora treba hodati i razgovarati...

Broj komentara: 3

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
brinje

brinje

Komentirano: 9.6.2017. | 8:28

1

Pa zato valjda što ima na to pravo kao Popović Željko, kao Jutarnji list, Večernji...pa vjerojatno zato i ne briše tvoje komentare, a vjerojatno može, demokracija?
mirko

mirko

Komentirano: 7.6.2017. | 11:10

2

Zašto teolog privatizira ovaj portal?
smoljanac

smoljanac

Komentirano: 2.6.2017. | 20:31

3

OVO TI ANTE NE SLUŽI NA ČAST AKO JE ISTINA ŠTA PIŠE PERO: Kako to da je 2016. ucjenjivao moju suprugu da me nagovori da se ne kandidiram za ravnatelja Škole, jer će objavljivati sve protiv mene, moje obitelji, pa čak da ima materijala i za nju..Kako to da takav čovjek želi uvesti demokraciju u Općinu? Kako to da se DORH-u prijavljuje kolege koje su zaposlene u Školi, da imaju plaću...a brine se za svoju suprugu , hoće li imati punu plaću za 15 godina? A drugi mogu imati i pola plaće i tako živjeti... Kako to da nije reagirao kada Šimo Pavlović odbije zaposliti Antonija Kostelca, bio na mojoj nezavisnoj listi 2013, kao kandidat za zamjenika načelnika, i uzme nastavnika iz Slunja? Bio nepodoban politički, a stanuje 100 metara od Škole.

Broj komentara: 3

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Poštujete naše znakove

Poštujete naše znakove

18.10.2017. | 9:39
Likaplus.hr : Plenkoviću, makni četničke spomenike

Agresori mogu, a HOS NE!

Plenkoviću, makni četničke spomenike

15.9.2017. | 9:16
Likaplus.hr : Thompson nije nikada kažnjen zbog pjesme

Menadžer Thompsona

Thompson nije nikada kažnjen zbog pjesme

10.8.2017. | 20:48
Likaplus.hr : "Stručni ljudi" u Povjerenstvima, a ne oporbi

Šamar biračima oporbe

"Stručni ljudi" u Povjerenstvima, a ne oporbi

22.7.2017. | 15:20
U tijela Općinskog vijeća ušli po Statutu vanjski "stručni ljudi" Ana Stjepanović i Radmila Stojanović. Demokracija "po načelniku Kovaču" oporbi niti jedno mjesto u tijelima Općinskog vijeća. Pljuska je to novoga načelnika ,SDSS-a i SDP-a biračkom tijelu koje je dalo glas oporbi
Likaplus.hr : Načelniče, stalno iznosite neistine!

Vijećnik Anto Božić oštro

Načelniče, stalno iznosite neistine!

21.7.2017. | 6:34
Anto Božić: Načelniče, stalno iznosite neistine
Likaplus.hr : Radi štednje Parka ugroženi životi turista?

Park nema službu spašavanja

Radi štednje Parka ugroženi životi turista?

28.6.2017. | 21:10
Likaplus.hr : Promijenite ime i u Karlovcu, V.Gorici...

Titove ulice

Promijenite ime i u Karlovcu, V.Gorici...

28.6.2017. | 10:33
Likaplus.hr : Šimo ipak nije više zamjenik načelnika

Načelnik presudio

Šimo ipak nije više zamjenik načelnika

23.6.2017. | 11:19
Likaplus.hr : Ante Bionda izabran za predsjednika Vijeća

Koalicija Kovač-SDP-SDSS

Ante Bionda izabran za predsjednika Vijeća

20.6.2017. | 15:07
SDSS, SDP I Kovačeva lista izabrali predsjednika Općinskog vijeća g Antu Biondu
Likaplus.hr : Kovač preuzeo upravljanje Općinom

Tko s kim u koaliciju?

Kovač preuzeo upravljanje Općinom

10.6.2017. | 8:14
Kako neslužbeno saznajemo vode se pregovori o osiguranju potrebne većine između nezavisne liste Ante Kovača, SDP-a i SDSS-a.
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :