Srijeda , 24.4.2019. | 00:56

Pretraživanje

Politika

Objavljeno: 4.4.2019. u 21:48
Prikaza: 1675
Autor: Likaplus

Ima srednju školu, a već je direktor!

Plitvička J.-Korenica : Ima srednju školu, a već je direktor!

Slobodna Dalmacija  je izvijestila da Sabor napušta i lider HDZ-a Ličko-senjske županije. Podnio je ostavku 1.travnja 2019., ali to nije bila "prvoaprilska šala" nego činjenica.  U Saboru je bio zamjena izabranom Darku Milinoviću, aktualnom županu  Ličko-senjske županije. Prvoaprilska šala bi bila u nekim zemljama, gdje ne vlada HDZ-SDP stranka, da se za izvršnoga direktora  u Hrvatskom nogometnom sazivu izabere osoba sa srednjom stručnom spremom, a da se radi njega i njegove stručne spreme mora mijenjati čak i Statut, kojim se, gle drskosti i diskriminacije, tražila čak visoka stručna sprema.

 A budući da Kustić ima  srednju Ugostiteljsko-turističku školu, morao se izmijeniti ovaj Statut i Kustić je izabran, vjerojatno jednoglasno. 

"U veljači ove godine Sabor je Kustiću ukinuo zastupnički imunitet na zahtjev Državnog odvjetništva u Vukovaru. Učinjeno je to zbog pokretanja kaznenog postupka zbog izazivanja prometne nesreće."- piše Slobodna Dalmacija.


I sad se ti usudi suprostaviti Plenkoviću kada zatraži da u Lici izazoveš nepotrebne županijske izbore! A on ti na udici nudi toliko toga što moraš progutati da bi napredovao i sa srednjom ugostiteljskom školom, doduše završenom u Zagrebu, a to je puno više nego imati nekakvu visoku stručnu spremu, zar ne? Plenković sve može!


Broj komentara: 7

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Amerikanac

Amerikanac

Komentirano: 9.4.2019. | 11:13

1

Istinoljubivi .-.- pun pogodak, svaka čast.
Istinoljubivi

Istinoljubivi

Komentirano: 8.4.2019. | 19:11

2

Zar u Korenici nije neki Vidović također bio direktor osnovne škole, a imaše tek svršenu osmoljetku? Imasmo i načelnika opštine takođe sa završenom osnovnom školom. Čekaj, Antonius Kovač je izgleda prvi načelnik sa visokoškolskom diplomom. A koji fax je imo direktor Blago? Djecu nam uče vjeroučitelji s diplomom teološkog fakulteta, što vam dođe kao diploma astrološkog fakulteta ili diploma kumrovečke visoke škole. Šta se čudite ko pura dreku? (Pura je naziv za tuku sveverno od Save)
Amerikanac

Amerikanac

Komentirano: 8.4.2019. | 12:20

3

JAVOR'e, . poanta članka je jasna. No to u hrvatskoj nije ništa novo, zakoni i propisi se mijenjaju da bi bili na usluzi građana. (Ha ha ha). Čak i u Korenici se piše oglas, traži se ing. građevinarstva ili strojarstva, prijavi se tražena ali nepoželjena osoba, natječaj se poništi i zaposli menadžer strojarstva.
JAVOR

JAVOR

Komentirano: 7.4.2019. | 18:33

4

Treba znati čitati članak sa razumjevanjem: "da se za izvršnoga direktora u Hrvatskom nogometnom sazivu izabere osoba sa srednjom stručnom spremom, a da se radi njega i njegove stručne spreme mora mijenjati čak i Statut, kojim se, gle drskosti i diskriminacije, tražila čak visoka stručna sprema. A budući da Kustić ima srednju Ugostiteljsko-turističku školu, morao se izmijeniti ovaj Statut i Kustić je izabran, vjerojatno jednoglasno." Poanta autora članka iz Slobodne Dalmacije jest da se MORAO mijenjati Statut da bi Kustić postao direktor, ako je to uredu, tada je uredu da mladi napuštaju Hrvatsku
Amerikanac

Amerikanac

Komentirano: 7.4.2019. | 11:01

5

U svijetu ima masa ljudi sa završenom zanatskom školom, koji su i kratkom vremenu više postigli nego mnogi sa fakultetskom diplomom. Nije li autor ovog članka glumio da ima VSS diplomu? Ispričavam se ako širim neistinitu informaciju!!
obala

obala

Komentirano: 6.4.2019. | 12:01

6

sto ima veze ako ima srednju skolu neka zna raditi i jos ako je posten jer ne treba nikoga ponizavati s srednjom skolom vazno je postenje
Istinoljubivi

Istinoljubivi

Komentirano: 5.4.2019. | 7:31

7

Ako nije "po zakonu" -tužite. Posjedovanje diplome visoke škole u posljednje vrijeme najprije znači da je krivotvorena, a ne sa si dostojan službe.

Broj komentara: 7

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Likaplus postao izvor za velike medije

Likaplus postao izvor za velike medije

8.4.2019. | 22:32
Likaplus portal, koji nema nikakvu financijsku potporu od Općine zadnjih 10 godina, u što se uvjerio i sadašnji načelnik Kovač kada je postao načelnik i vidio da portal nije dobivao novac od Općine , niti od Županije, nego pokušava skromnim radom dati svoj doprinos razvoju Općine
Likaplus.hr : Natjecanje  mladih Crvenog križa u Korenici

Natjecanje mladih Crvenog križa u Korenici

6.4.2019. | 11:30
Korenica- Danas se održava natjecanje mladih Crvenog križa na međužupanijskoj razini Ličko-senjske i Karlovačke županije. Natjecanje se održava u zgradi Oš dr Franje Tuđmana u Korenici, a sve je počelo s hrvatskom himnom "Lijepa naša". Na početku nazočnima kratko se obratio
Likaplus.hr : Prvi put i Plenković na Jovićevoj obljetnici

Kad su izbori blizu

Prvi put i Plenković na Jovićevoj obljetnici

31.3.2019. | 9:20
Prvi put i Plenković na Jovićevoj obljetnici..Kad su izbori blizu
Likaplus.hr : Milorade, ma ne’š valjda sad među ‘pedere"?

Milorade, ma ne’š valjda sad među ‘pedere"?

7.3.2019. | 12:33
Milorade, ma ne’š valjda sad među ‘pedere’?
Likaplus.hr : Izbori u Lici 10.ožujka

Izbori u Lici 10.ožujka

7.2.2019. | 15:55
Likaplus.hr : Ribanje i prigovaranje

Ribanje i prigovaranje

30.1.2019. | 13:43
Likaplus.hr : Zašto je načelnik smijenio Kukuruzovića?

Zašto je načelnik smijenio Kukuruzovića?

26.1.2019. | 22:35
Načelnik smijenio direktora Hrvoja Kukuruzovića i navodno na to mjesto postavlja Anu Rapo.
Likaplus.hr : Za pedijatra oko 5 tisuća, a ne 66 tisuća kn

Načelnik se zabunio

Za pedijatra oko 5 tisuća, a ne 66 tisuća kn

24.1.2019. | 9:33
Za pedijatra u Korenici Općina je plaćala pet i pol tisuća kuna mjesečno , a ne 66 tisuća kuna
Likaplus.hr : Dom zdravlja u Korenici ostaje bez 2,4 mil kn

Rušenjem proračuna Županije

Dom zdravlja u Korenici ostaje bez 2,4 mil kn

23.1.2019. | 23:18
Neodgovorno rušenje Proračuna Županije po naputku Plenkovića dovelo je Županiju u situaciju da ostane bez EU projekata , bez 250 milijuna kuna, kolika je vrijednost projekata koji su bili spremni u ovoj godini..HDZ, SDSS, HNS, HSS, dio "Bure promjena"...snose odgovornost
Likaplus.hr : Puzajuća srpska agresija i u Lici

Puzajuća srpska agresija i u Lici

17.1.2019. | 12:26
Tako je u Korenici , oni koji su ukazivali na politiku SDSS-a u Korenici i Lici, bili proglašavani "ustašama", "govorom mržnje"...jer nije ugodno slušati o svojem koalicijskom partneru takve stvari. Jasno i da će taj koalicijski partner na prvom "političkom zavoju" ostaviti nače
Likaplus.hr : Proračun je dobar, ali ga rušimo..

Čudna logika vijećnika

Proračun je dobar, ali ga rušimo..

2.1.2019. | 13:00
PRORAČUN JE DOBAR, ali ga rušimo zato što je to naredio Plenković iz Zagreba i HDZ. Zašto bi SDP, HSS, Kovačev vijećnik (Domić), SDSS bilo briga što misli Plenković o Milinoviću? Podržali su osobni animozitet Plenkovića prema Milinoviću da bi srušili Proračun.
Likaplus.hr : Aktualni sat u Korenici i proračun

Aktualni sat u Korenici i proračun

19.12.2018. | 8:49
Korenica- Sinoć je održana sjednica Općinskog vijeća Općine Plitvička Jezera na kojoj je donesen rebalans proračuna za 2018. i ujedno i proračun za 2019. godinu. Većinom glasova nezavisne liste STOP Ante Kovača, SDSS-a i SDP-a usvojen je proračun za 2019. Na Aktualnom satu za rij
Likaplus.hr : Za ruku SDSS-a pet tisuća eura?

Nebuloze

Za ruku SDSS-a pet tisuća eura?

18.12.2018. | 6:28
Korenica- Večeras je sjednica Općinskog vijeća Općine Plitvička Jezera u kojoj većini čini lista "STOP" Ante Kovača (4 vijećnika), SDSS (2 vijećnika) i SDP-a (1 vijećnik), a oporba Nezavisna lista Aračić-Promjene (3 vijećnika) i HDZ (3 vijećnika)
Likaplus.hr : SDSS i Pupovac štite srpske zločince?

SDSS i Pupovac štite srpske zločince?

8.12.2018. | 14:01
Poslije HDZ-a odgovornost leži na onim tzv "nezavisnim načelnicima" koji poput žabe koja vidi kako potkivaju konja i ona diže noge u zrak. I ovi tzv "nezavisni načelnici" ponašaju se poput HDZ i oslanjaju se na ovakav SDSS i ovakvog Pupovca, pa su čak i dobro došli u tjednik "Nov
Likaplus.hr : Shvaćaju li Srbi danas išta ili ...?

Shvaćaju li Srbi danas išta ili ...?

18.11.2018. | 12:49
Korenica- Pitam se shvaćaju li hrvatski Srbi i Srbi u Srbiji što je bila srpska agresija na Hrvatsku? Kada gledaju priloge o zločinima u Vukovaru, Škabrnji,.Lici,...15 tisuća pobijenih Hrvata i drugih koji su se našli na putu srpskoj agresiji, shvaćaju li išta hrvatski Srbi ili
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :