Nedjelja , 31.5.2020. | 05:33

Pretraživanje

Život

Objavljeno: 15.10.2015. u 16:03
Prikaza: 1658
Autor: Likaplus

Kampu Straško u Novalji najveće priznanje

Novalja : Kampu Straško u Novalji najveće priznanje


Novalj-U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma, jučer su u Poreču dodijeljene turističke nagrade najboljim destinacijama, subjektima i pojedincima. Podijeljeno je čak 28 nagrada u 7 kategorija, a najboljim kampom na moru proglašen je kamp Straško u Novalji, već godinama omiljeni kamp koji posjećuju gosti iz čitavog svijeta.

Prema riječima Milana Jukića, direktora kampa, Straško je po drugi puta, nakon 2012. godine, proglašen najboljim kampom u Hrvatskoj. „To priznanje nam puno znači, izuzetno smo ponosni na njega i veliki nam je poticaj za dalje", izjavio je po dodijeli priznanja Milan Jukić direktor kampa Straško te dodao kako su za ovu sezonu unaprijedili animaciju, uredili bazenski kompleks s naglaskom na atrakciji i vodenim masažama, ali i znatno poradili na uređenju, hortikulturi i ljepoti krajobraza.

Smješten u bujnoj mediteranskoj vegetaciji, šumi borova, hrastova i maslina uz samo more, Straško se od ostalih kampova izdvaja ne samo iznimnim hortikulturalnim uređenjem, već i zavidnom infrastrukturom, što su prednosti koje iz sezone u sezonu stvaraju i zadržavaju vjerne goste iz cijelog svijeta. Jedinstven krajolik kampa smještenog uz za mnoge najljepše plaže Jadrana, krasi i uređenost prema najvišim standardima ADAC-a, njemačkog automobilskog kluba čiji vodič „Camping- Caravaning" zovu i Biblijom za kampiste.

„Za sada kod nas još uvijek nema kampova s pet zvjezdica, ali prema novim pravilnicima otvara se ta mogućnost i mi ćemo sigurno ići prema tom cilju, dakle podići ćemo nivo i postati još luksuzniji, iako osnovne elemente za pet zvjezdica već i sada imamo.", zaključuje Jukić

Sa priznanjem Kampu Straško izuzetno je zadovoljan i gradonačelnik Novalje Ante Dabo, koji smatra da je njihova izvrsnost i ovo vrijedno priznanje veliki plus za Novalju kao turističku destinaciju. „U mozaičnoj ponudi Novalje, koju prema donesenoj strategiji sustavno razvijamo, jako nam je važan obiteljski turizam koji je u Kampu Strašku i najprisutniji. Suradnja s Kampom Straško je odlična i uvijek ćemo ih podržati u njihovom daljnjem razvoju i pozicioniranju na vrhu.", istaknuo je Ante Dabo gradonačelnik Novalje.

Kamp Straško može smjestiti 6500 gostiju, a površina parcela kreće se od 100 do 140 m². Uz nedavno uspješno završenu turističku sezonu, kao i osvojeno priznaje, kamp Straško već kreće u pripremu nove sezone.

 

 

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Civilna vježba "Novalja 2018"

Civilna vježba "Novalja 2018"

17.5.2018. | 19:55
U vježbi su sudjelovali: Stožer civilne zaštite Grada Novalje, OŠ A. G. Matoša Novalja, Državna uprava za zaštitu i spašavanje – Županijski centar 112 Gospić, DVD Novalja, DVD Barbati, DVD Lun, Zavod za hitnu medicinu Ličko-senjske županije, PU ličko senjska – Policijska postaja
Likaplus.hr : Brodska linija Rab-Lun

Brodska linija Rab-Lun

26.7.2017. | 8:49
Likaplus.hr : Pola naplaćene kazne uzeo sebi

Zlouporabe položaja

Pola naplaćene kazne uzeo sebi

8.7.2016. | 10:12
Likaplus.hr : Operativna akcija „Helios"

Na otoku Pagu

Operativna akcija „Helios"

4.7.2016. | 20:24
Likaplus.hr : Opljačkano devet  apartmana

Novalja

Opljačkano devet apartmana

28.6.2016. | 18:14
Likaplus.hr : Dodijeljena Bijela zastava

Novalji i Kampu Straško

Dodijeljena Bijela zastava

24.6.2016. | 17:07
Likaplus.hr : Marija Šanko proslavila 105. rođendan

Najstarija Novaljka

Marija Šanko proslavila 105. rođendan

29.3.2015. | 18:22
Likaplus.hr : Nije prijavio 8,5 kg kave

Nije prijavio 8,5 kg kave

9.2.2015. | 12:21
Likaplus.hr : „ Uz domaće, vikendaši i turisti“

U Novalji za Novu godinu

„ Uz domaće, vikendaši i turisti“

16.12.2014. | 12:54
Likaplus.hr : Subvencije energetski učinkovitim kućama

Grad Novalja

Subvencije energetski učinkovitim kućama

29.7.2014. | 18:03
Likaplus.hr : Trajekt privremeno vozi iz St. Novalje

Novalja

Trajekt privremeno vozi iz St. Novalje

10.11.2013. | 19:38
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :