Ponedjeljak , 20.9.2021. | 17:04

Pretraživanje

Život

Objavljeno: 27.6.2021. u 10:40
Prikaza: 316

Ne treba test, ništa

Pupovac i Plenković otvorili vrata Srbiji

LS Županija : Pupovac i Plenković otvorili vrata SrbijiPHOTO/SCREN:

Jel to radi popisa stanovništva?

IZGLEDA DA JE I PUPI POBIJEDIO KORONU: Državljani Srbije od jučer u Hrvatsku mogu bez potvrde o cijepljenju i PCR testa?!
Srbijansko veleposlanstvo u Zagrebu jučer je na svojim službenim stranicama objavilo revidirane uvijete ulaska u Hrvatsku; državljani Srbije sada mogu granicu prelaziti bez ograničenja. Nije potrebna potvrda o cijepljenju, niti negativan PCR test - navodi se u obavijesti veleposlanstva.
Zanimljivo je da isto ne vrijedi i za Hrvate iz BiH, kada se žele otići okupati, primjerice - u Makarsku… Uopće ne sumnjam da će Božinović i stožeraši našoj javnosti znati "pojasniti” nove "kriterije”, a do tada neka "cveta cveće u njihovo veliko zapadnobalkansko preduzeće”!
Udruženi ...
Likaplus.hr :
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Rutava mladenka ...
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :