Nedjelja , 17.10.2021. | 17:35

Pretraživanje

Život

Objavljeno: 2.8.2021. u 12:25
Prikaza: 202

HGSS i bespilotne letjelice

LS Županija : HGSS i bespilotne letjelice

HGSS Stanica Gospić u suradnji s Odjelom bespilotnih sustava HGSS organizira događaj

Dana 22.8.2021HGSS Stanica Gospić u suradnji s Odjelom bespilotnih sustava HGSS organizira događaj na koji vas ovim putem s veseljem pozivamo.

 

Na lokaciji iza OB Gospić u 16 sati organiziramo prezentaciju korištenja bespilotnih sustava unutar HGSS-a na samom događaju koji bi trebao trajati cca 4 h planiramo pokazati što sve HGSS radi na polju novih tehnologija kao i pokazati da je svaki resurs koji HGSS koristi u službi spašavanja života i imovine.

Sudionicima će biti omogućeno da postavljaju pitanja , razgledavaju opremu kao i odrade mali let na zatvorenom poligonu.

 

Glavni cilj ovog događaja uz samu prezentaciju je da se sudionicima koji prisustvuju a pokažu interes za sudjelovanje u radu HGSS u području bespilotnih sustava isto omogući kroz Stanicu Gospić.

 

Uzimajući u obzir propise ovaj događaj se organizira na principu "prijava- potvrda” što u suštini znači da je za sudjelovanje na samom događaju potrebno izvršiti prijavu na sljedećem linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-h-Sxl1O-J97KuibQDGNqULJ21bgpfluzSRIbNhr75-3Mpg/viewform?usp=sf_linki pričekati potvrdu od strane Stanice Gospić s uputama.

Bitno je naglasit da na događaj nije moguće doći bez prijave i potvrde poziva.

 

 

Bujica o pokušaju smjene ravnateljice Škole u Korenici
Likaplus.hr :
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Udruženi ...
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Rutava mladenka ...
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :