Utorak , 27.9.2022. | 23:53

Pretraživanje

Reagiranja

Objavljeno: 13.9.2021. u 16:15
Prikaza: 1040
Autor: Likaplus

Pismo Pinokiju s Rudanovca

LS Županija :  Pismo Pinokiju s RudanovcaVeliki Pinokijo von Rudanovac

 Dragi moj veeliki Pinokijo s Rudanovca,Evo, pišem kao čitatelj ,roditelj, zekoslav… to je omiljena forma tvojeg javljanja kad te uhvati " PINOKIJALITIS" a , ja ću  samo VERITAS =ISTINA.

 Što si me zaboravio? Ne vjerujem!


Jesi li dobro? I kako tvoj pajdaš  mali "Pinokio s Rudanovca"?

Ovih dana čitamo kako tzv „Moćnici" iz Općine pokazuju svoje mišiće prema školi u Korenici.  Pune malim  dječijim glavicama u kući priče o smjenama u školi i te male dječje glavice, koje iskreno prenose što čuju u obitelji to iskreno i ispripovijedaju svojim  kolegama... Oni nisu" Pinokija"  da izmišljaju nego iskrena srca...Što čuju, to i kažu...Oni ne lažu!

Tako djeca tih tzv "MOĆNIKA" iz općinske vlasti navodno znaju i prije nego što se itko javio na natječaj i prije nego je raspisan i završen natječaj tko će biti smijenjen, tko će predavati što tada u školi, tko će se javiti na natječaj i tko je od tih favorit i za pobjedu. Znaju da će biti 3 kandidata(jedan muški i dvije ženske) i da vodi u "njihovim anketama" upravo ona ...I kažu ime, jer ona može pobijediti, a onaj OGROMNI nema šanse. Tako se prepričava...Baš me zanima jesu li te male dječije glavice pogodile ili vjerno prenijeli što su čuli od svojih roditelja "MOĆNIKA" iz općinske vlasti.

Zanimljivom, kako čujem , moj dragi veeliki Pinokijo, da jedino učenik od ravnateljice  ništa ne zna i dođe kući  i pita mamu : "Što ono govore u školi da su neki izbori i da te hoće smijeniti i ispriča sve tko mu je rekao i tko su kandidati i tko treba pobijediti i gdje će mu mama  poslije raditi..." 

E MOJ VELIKI PINOKIJO, poznavajući tebe i ostale "MOĆNIKE iz općinske vlasti" ne vjerujem da su ta djeca slučajno to čula nego im  je rečeno kako bi bili glasnici onog scenarija "SVE JE GOTOVO" ," SVE JE DOGOVORENO" nema potrebe se  boriti za nju, ona je "GOTOVA I MAKNUTA" i prije kraja natječaja, jer MI smo "MOĆNICI iz Općine " tako odlučili.


Dobro, nema veze što nemamo ništa protiv nje, kako sami govore, ali njima smeta  onaj s kim ona spava...Tko joj je kriv?


E moj Pinokijo s Rudanovca, što se tebi pomutilo u glavi? Ili to stanje kod  tebi traje duže vrijeme?

Sjećaš se veliki Pinokijo Rudanovački, kako si  sina jednog od službenika iz Općine 2016. dok si bio učitelj rasplakao na satu spominjući u ružnom kontekstu  njegova oca ... Umjesto da učiš djecu, ti  si vrijeđao i dovodio do očaja djecu na satu u školi? Dijete napustilo nastavu plačući...A ti ponosno " ne plaču radi mene , nego radi svojih roditelja"..Sjećaš se veliki Pinokijo toga,ha??? I drugi imaju djecu, zar ne? Reći djetetu "nisi ti kriv što je tvoj tata NN...?


A moj Pinokio Rudanovački, sjećaš se kada si kolegicu biologije i kemije pokušao ucjenjivati da se ne javi njezin suprug na natječaj za ravnatelja, jer da ti( poput prave baba tračara s Rudanovca) " imaš papire" protiv njega... jasno da se on javio . Kad je čovjek ČIST nikog se ne boji, a pogotovo takvih likova kao ti! Još je prijetio i da protiv nje ima materijala
Pinokio s Rudanovca postao profesionalni UCJENJIVAČ? Trebalo ga kazneno goniti, ali ljudi ne žele...Pustili ga neka živi, jer "oprost je njemu najveća kazna"


 A samo si trebao moj dragi  Pinokijo Rudanovački stati pred OGLEDALO i vidio bi ISTINU o sebi. Koju? Sjeti se auta u snijegu, a ti u autu i još netko..., a daleko ....... Fuj!!! 

I ti ćeš Pinokijo nekome soliti pamet i izigravati moralnu veličinu???

Sjeti se Pinokijo, kako si dijete svoje kolegice  dovodio do emocionalnog  sloma 2016. na svojim satovima pišući i govoreći protiv njezina oca  i tada si govorio tom djetetu u školi , koje je plakalo, a nitko iz Škole , od pedagoške službe, bivšeg ravnatelja kojeg si branio i tvojih (troje) ideoloških sektaša iz kolektiva nije stao u obranu tog djeteta i upozorilo te da tako ne možeš raditi i pljuvati po roditeljima svojih učenika i to JAVNO na fejsu...NITKO nije pružio pomoć tom djetetu i zaštitilo ga od tvojeg divljanja..Sjećaš se toga,, ha? Svi se ukoče od straha pred "MOĆNIKOM" koji bluje i riga vatru na svojem fejsu...Potiho govore, ma pusti budalu...


Znaš li što si rekao tom djetetu u školi 2016.,  kad je plakalo i treslo se danima...onako hladno "Pa ne moraš čitati što ja pišem na fejsu o tvojem tati?" A  dijete ti u suzama govori "Pa kako kada svi u školi o tome govore? A ti Pinokio uzeo sve učenike na fejsu za svoje prijatelje i pljuješ li, pljuješ..Jer znaš da su oni najbolji prenositelji tvojih  objava...

I tko je jedini u kolektivu stao u obranu tog djeteta? Sjećaš se? Samo MAJKA-profesorica biologije i kemije
Tad je majka tog djeteta, inače do tada tiha i povučena profesorica, ali tada je ona bila majka, lavica koja brani svoje dijete...    odlučno rekla : DA VIŠI NISI PRILAZIO MOJEM DJETETU I NITI RIJEČ JOJ VIŠE U ŠKOLI PROGOVORIO ….Ostao Pinokio  s Rudanovca zabezeknut odlučnošću kolegice….

  I došla ti je socijalna služba u posjete  i pitaju one koji su prijavili što da učini s Pinokijom s Rudanovca, a oni dobrodušno kažu: "Ma ne želimo ništa zlo da mu se dogodi nego da samo shvati koliko suza i gorčine izaziva u djece kada tako ružno napada njihove roditelje...Nisu tražili suspenziju niti kaznenu prijavu..Hajde, valjda se opameti...


. A on na fejsu i dalje se hrani lajkovima sve blati i vrijeđa i  dobije lajkove. Što više vrijeđa, to više lajkova  ..To je omiljena  publika za Pinokija s Rudanovca. 


Hej, veliki Pinokio s Rudanovca, pa zaboravljaš da i drugi imaju djecu…I ta djeca imaju roditelje, oca i majku...


Pozdrav " udruženo" velikom i malom Pinokiju s Rudanovca od vjernog čitatelja,

Tvoj voljeni i nezaboravni  "OČALINKO"

(koji te preko veze zaposlio , sjećaš se?) 

Likaplus.hr :
Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Zašto je Plenković zaslužio biti počasni?

LiPO, priopćenje

Zašto je Plenković zaslužio biti počasni?

20.5.2022. | 22:00
Likaplus.hr : Proračun Županije  je asocijalan

LiPO, priopćenje

Proračun Županije je asocijalan

11.12.2021. | 10:14
Likaplus.hr : Gospođo Pocrnić, ispričajte se ženama

Lipo priopćenje

Gospođo Pocrnić, ispričajte se ženama

22.10.2021. | 19:10
Likaplus.hr : Rutavi lažljivac i spletkaroš

Pismo čitatelja

Rutavi lažljivac i spletkaroš

14.5.2021. | 23:36
Likaplus.hr : Načelnik SDSS iz Lapca htio prevariti Državu?

Reakcija SDP-a

Načelnik SDSS iz Lapca htio prevariti Državu?

16.4.2021. | 10:51
Likaplus.hr : Upraviteljica Zaklade " Ana Rukavina" podrška

Podrška stranci LiPO

Upraviteljica Zaklade " Ana Rukavina" podrška

9.3.2021. | 10:45
Likaplus.hr : Stanimirović je bio u Vukovaru 91.

Stanimirović je bio u Vukovaru 91.

12.11.2020. | 7:31
Stanimirović je u emisiji srbijanske televizije lagao, bio je u Vukovaru kada se dogodio zločin na Ovčari
Likaplus.hr : Dan ponižavanja žrtava komunističkog sistema

Reagiranje Franića

Dan ponižavanja žrtava komunističkog sistema

4.9.2020. | 8:29
GOLI OTOK KAO SIMBOL NIJE REPREZENTATIVAN ZA SVE ŽRTVE KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZMA
GOLI OTOK KAO SIMBOL NIJE REPREZENTATIVAN ZA SVE ŽRTVE KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZ
Likaplus.hr : Osvajanje vlasti bez demokratskog legitimitet

Osvajanje vlasti bez demokratskog legitimitet

29.7.2020. | 9:29
VLAST BEZ LEGITIMITETA I POTPORE VEĆINE NARODA
Optički kabel
Likaplus.hr :

Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Otočca da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Orovac.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana

u vremenu

28.09.2022.

12:00 do 15:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže bez opskrbe električnom energijom biti naselja: Krbavica i Vrpile.

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

28.09.2022. 09:00 do 14:30 sati

29.09.2022. 09:00 do 14:30 sati

30.09.2022. 09:00 do 14:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselja: Ramljani i Čanak.

 

Prekid u opskrbi je predviđen:

dana u vremenu

26.09.2022. 09:00 do 14:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


 

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja Plitvičkih Jezera da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja: Sertić Poljana, Rodić Poljana, Bigina Poljana i Labudovac.

Prekid u opskrbi je predviđen:

Dana

u vremenu

 

26.09.2022.

08:00 do 16:00 sati

 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

 

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :