Petak , 3.12.2021. | 15:06

Politika

Objavljeno: 17.10.2021. u 17:17
Prikaza: 251
Autor: Likaplus

Prioćenje LiPO

100 dana neznanja, revanšizma i nepotizma

LS Županija : 100 dana neznanja, revanšizma i nepotizma

100 dana neznanja ,nepotizma i revanšizma !

LiPO ide na parlamentarne izbore

 

 

Predsjedništvo stranke LiPO održalo je 4.sjednicu Predsjedništva,proširenu sa povjerenicima općina i gradova. Na sjednici se razmatrala aktualna politička situacija te prvih 100 dana novog Župana. Na sastanku , na kome je nazočilo 30-ak osoba, donesena je odluka da će stranka LiPO sudjelovati na parlamentarnim izborima u 9. izbornoj jedinici,a kao potencijalni partneri spominjali su se mnogi,a između ostalih i nezavisni čelnici u 9.izbornoj jedinici.

Spomenut je i slučaj vijećnika u Otočcu,koji je izabran na listi stranke LiPO Otočac, bio je jedan od najaktivnijih članova u kampanji, a u svega jedan dan „okrenuo je ploču" i priklonio se aktualnom gradonačelniku. Jeli tu bilo nedozvoljenih pritisaka, imaju li tu svoje prste gradonačelnik i direktor otočkog Komunalca, pitanje je za institucije. Međutim, ono što je svakako znakovito ,jest da je Slaven Prpić ostao direktor Komunalca, a ujedno i nadređeni spomenutom vijećniku. Zbog takvih i sličnih stvari USKOK je proteklih godina znao pokrenuti i postupke koji su završavali osuđujućim presudama.

Što se tiče 100 dana aktualnog Župana, možemo ih okarakterizirati kao dokaz nesposobnosti,neznanja,nepotizma i revanšizma. Jedino u čemu je aktualni župan pokazao vještine je hvalisanje tuđim projektima u nedostatku svojih, te smjenom Upravnih vijeća i Školskih odbora, u koja je postavio samo podobne,pa i ljude koji žive i rade u Zagrebu,te i na taj način poslao jasnu poruku: -„ Mi u županiji nemamo sposobnih ljudi !

Da to nije istina svi znamo,sposobnih i kompetentnih itekako imamo, ali za Petrya su politički nepodobni. Eto,to su laži i floskule koje su obilovale, kako u kampanji,tako i u prvih 100 dana aktualnog župana.

Prisjetili smo se se izjava Ernesta Petrya kako će on izmiriti ljude ... Možda, ali samo one koje je u SDP-u,HNS-u, u Hrvatskom bloku,Buri promjena, pa na kraju opet u HDZ-u i posvađao.

 

 

Što se tiče projekata,spomenuti ćemo samo neke kojima se hvalio, a sve su to projekti bivšeg župana i stručnog tima županije:

 

1. Medicinska oprema

2. Razvojni centar (koji je dva puta otvoren),

3. Potpore u poljoprivredi (kojima se hvali a usput vrijeđa da u županiji nema ozbiljnog mljekarstva)...

 

Spomenuli smo samo par,da dalje ne nabrajamo, obzirom,da nema niti jednog projekta gosp. Petrya. Novi župan, Petry je jedino vjerodostojan u preuzimanju zasluga koje s njim nemaju nikakve veze,pa tako svojata i neke projekte ostalih općina i gradova,umanjujući zasluge i ponižavajući one koji su ih uistinu proveli. Tako je počeo preuzimati zasluge i za neke, mora se priznati,odlične projekte Grada Gospića,sa kojima doslovno nema nikakve veze. Ukratko,to je 100 dana novog župana.

 

Sa poštovanjem ,

Stranka LiPO

Bujica o pokušaju smjene ravnateljice Škole u Korenici
Likaplus.hr :
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Udruženi ...
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Rutava mladenka ...
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :