Srijeda , 10.8.2022. | 15:14

Pretraživanje

Obrazovanje

Objavljeno: 24.6.2022. u 19:07
Prikaza: 718

Pobjeda ravnateljice Škole

Težak poraz Pinokija s Rudanovca i Kokota

LS Županija : Težak poraz Pinokija s Rudanovca i Kokota
Korenica- OŠ dr Franje Tuđmana opet je išla  u natječaj za izbor  ravnatelja Škole. Prije godinu dana na izborima se javio Ivan Kokot, koji tada a niti sada nije prošao. Koliko je poznato Ivan Kokot se javio na natječaj i za radno mjesto u Srednjoj školi u Korenici, a sada radi kao pedagog u Rakovici.

 Kao v.d ravnateljica Dražena Aračić, na godinu dana, odlučila je predložiti Školskom odboru da  raspiše  natječaj na kraju školske godine, kako bi mirno počela slijedeća školska godina u kojoj se očekuje i  natječaj za dogradnju zgrade Škole u Korenici.
Na ovaj natječaj pristigle su dvije zamolbe: Ivana Kokot i Dražena Aračić

Danas se su se održale sjednice Učiteljskog vijeća i Radničkog vijeća. Ivan Kokot  nije dobio niti jedan glas, a samo 4 su bila nevažeća. To su oni "sektaši" velikog Pinokija s Rudanovca koji u svojoj namjeri nije uspio. Na sjednici Vijeća roditelja u kojem sjedi supruga načelnika Općine, Ivan Kokot I njegova supruga... Aktualna ravnateljica je dobila 7 glasova, a Ivan Kokot 6 glasova. Očito da je netko  od roditelja koji je do sada slušao glas onih koji nisu htjeli dobro Školi, odlučio dignuti glavu i postupiti po svojoj savjesti. U ponedjeljak je sjednica Školskog odbora  na kojoj se treba donijeti odluka o izboru ravnatelja. Na toj sjednici glasovat će javnim glasovima članovi Školskog odbora imenovani ispred Županije. U svakom slučaju aktualna ravnateljica s pobjedom na Učiteljskom i Radničkom vijeću kao i na Vijeću roditelja, osigurala je 4 glasa od ukupno 7 u Školskom odboru. Očito je opet Ivan Kokot dopustio da ga općinska politička vlast zloupotrebi, kao što je učinila i s jednom kolegicom s obećanjima... Pa joj sve propali. 
Obavijesti iz HEP-a ,ELEKTROLIKA
Likaplus.hr :
OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za dio naselja Čovići i Prozor.Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022. 08:00 do 14:00 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.


OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU

Obavještavamo korisnike mreže s područja općine Rakovica da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u prekidu opskrba električnom energijom za naselje Drakulić Rijeka .

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
11.08.2022.
09:00 do 14:00 sati
 

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

OBAVIJEST O PLANIRANOM PREKIDU


Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na našim elektroenergetskim postrojenjima biti u prekidu opskrba električnom energijom naselja Visuć.

Prekid u opskrbi je predviđen:
danau vremenu
10.08.2022. 09:00 do 11:30 sati

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Za sva druga pitanja koristite adresu info.dpgospic@hep.hr ili telefon 0800 300 419
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :