Ponedjeljak , 20.9.2021. | 16:02

Obrazovanje

Objavljeno: 5.5.2021. u 10:06
Prikaza: 1017
Autor: Likaplus

HDZ i Ante Kovač

Kovač i Užarević zajedno protiv Dražene

LS Županija : Kovač i Užarević zajedno protiv DraženeZajedno HDZ i Ante Kovač ...Rušilački naboj protiv Dražene

Iz Škole poručuju GLASOVANJE JE TAJNO i svaki pritisak je kazneno djelo

Korenica- Sinoć je objavljena vijest da su dva kandidata za ravnatelja, jedan član HDZ-a Ivan Kokot i aktualna ravnateljica Dražena Aračić, koja nije niti u jednoj stranci. Danas popodne u 15,00 sati održava se Vijeće roditelja, koje je očito jako važno Užareviću, kandidatu za načelnika ispred HDZ-a i Anti Kovaču, kandidatu za načelnika , nezavisna lista STOP. 

Škola od vlage do Energetske obnove
 
Od Škole u kojoj je bila vlaga u školskoj sportskoj dvorani i u kojoj su se učitelji smrzavali održavajući sate u sportskoj dvorani,do Energetski obnovljenoj Školi  koja je izgledom i opremljenošću uzor mnogim školama i u Zagrebu. 

 Kažu da se Ivan Kokot toliko uživio da će postati ravnatelj da je skoro već imao i "oproštajni govor" u školi u Rakovici.
Ono što je mnoge članove Vijeća roditelja sinoć šokiralo da ZAJEDNO KOVAČ I UŽAREVIĆ  "vrše pritisak" na savjest članova Vijeća roditelja da glasuju za Ivana Kokota. Otkud interes Ante Kovača da lobira za Kokota iz HDZ-a??? Otkud tolika ljubav Kovača i Užarevića da zajedno rade na smjeni ravnateljice Dražene Aračić? Što ih to toliko povezuje?

U Vijeću roditelja nalazi se supruga Ante Kovača, kao i supruga Ivana Kokota. Nalazi se i  učiteljica R.S. koja je bila na listi STOP Ante Kovača na izborima 2017. i druga djelatnica Škole G.N.R. koja je bila  predsjednica Školskog odbora  u vrijeme ravnatelja Boška Lončara. 

Radi  pristranog vođenja Školskog odbora, Učiteljsko vijeće ju je opozvalo , a ostala je upamćena i po tome što nije htjela potpisati Odluku o imenovanju novog v.d ravnatelja 2016. pa je inspekcija morala ostati u Školi sve dok ne potpiše,a istovremeno je  Ante Kovač, tada učitelj, a sada načelnik Općine, dizao pobunu i  vikao tada po hodnicima Škole "Ne potpisuj!" a učenici su mu učenici bili sami u učionici. Umjesto da djecu uči, on se bavio obranom "lika i djela" bivšeg ravnatelja Boška L. 

 A kada je konačno otkriveno u kakvom  kaosu je bila riječ u Školi.... Boli glava! 

Novac u kešu, a Škola u dugovima 

U gotovini se držao novac u Školi do 2016., 30 tisuća kuna po uredima Škole, a ne na računu Škole, veliki minusi i neplaćanje računa.. Dugovanje preko 150 tisuća kuna.

 Ustanovljeno je da do  2016. bivše vodstvo Škole nije UPLAĆIVALO NOVAC OD ŠKOLSKE PREHRANE NA RAČUN ŠKOLE, NEGO ČUVALO NOVAC U GOTOVINI  BEZ IKAKVE EVIDENCIJE..

I tada je uvedeno plaćanje školske prehrane preko uplatnica. Jel za takvo stanje ŠKOLE SE BORE  UJEDINJENI KOVAČ I UŽAREVIĆ? Htjeli  biste  možda vratiti stanje KAOSA I PIJANČEVANJA?

NA RAČUN ŠKOLE KUPOVAO SE ALKOHOL-A NIJE BILO ZA KREDE I PLAĆANJE RAČUNA

Na račun Škole se  do  promjene ravnatelja 2016. kupovao skupi alkohol Jägermeister, dok učitelji nisu imali krede , a internet im bio snage 2-3 megabita u sekundi, a škola bila "dužna ko Grčka".

Zanimljiva je sprega Kovača i HDZ-a, tri njegova člana u Vijeću roditelja, i Užarević zajedno kroče ka istom cilju i želji-SMJENA USPJEŠNE I OMILJENE RAVNATELJICE ŠKOLE.

Tomislav Užarević ima u tome iskustva. To je radio i 2006. kada je SRAMOTNOM smjenom i svojim sudjelovanjem u njoj tada na ulicu bacio tadašnjeg ravnatelja Škole, supruga sadašnje ravnateljice, s tada šestero maloljetne djece. 

UŽAREVIĆ IMA ISKUSTVA U SMJENI RAVNATELJA IZ 2006.

Tada je u sramotnom natječaju sa samo dva glasa na Školskom odboru (Užarević i Vesna Vidović) izabran član HDZ-a Mijo Vidović, suprug Vesne Vidović. I tada je Užarević radio protiv ARAČIĆ, ali tada se očito neiskreno ispričao 2009. , da bi 2016. imao ulogu zajedno s Kovačem u obrani "lika i djela" bivšeg ravnatelja Boška L., a protiv Aračića. Sada 2021. opet Užarević i Kovač UJEDINJENO protiv DRAŽENE ARAČIĆ. 

Pa gdje vam je DOSTOJANSTVO, dvojica mušketira, PROTIV jedne majke i izvrsne ravnateljice Škole?

I on se voli pozivati na demokršćanstvo i hrvatstvo! E, vala svaka čast Užareviću! Za Antu Kovača i nije čudno, pa on je sam izjavio da je "lagao i svoje kumove" 2016., pri pokušaju zadržavanja na funkciji ravnatelja Boška L., pa kako ne bi lagao i sada.

Tomislav Užarević i Ante Kovač, jedan vodi HDZ, a drugi vodi tobože nezavisnu listu STOP, ali UJEDINJENI u rušilačkom naletu na Školu. Očiti bi htjeli vratiti Školu na stanje kaosa prije 2016., jer NJIMA nikada nije odgovarao RED i RAD. 

Sramite se, gospodo, kako se možete pogledati u ogledalo!?

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. Likaplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Uzimali novac od dječje prehrane

Škola u Korenici

Uzimali novac od dječje prehrane

16.9.2021. | 5:25
Likaplus.hr : On line sastanak o licencijama za naučnike

UZ POČETAK ŠKOLSKE GODINE

On line sastanak o licencijama za naučnike

7.9.2021. | 9:29
Likaplus.hr : Uručeni ugovori za školsku prehranu

Ministar Aladrović

Uručeni ugovori za školsku prehranu

2.9.2021. | 7:23
Likaplus.hr : Propao pokušaj smjene ravnateljice Aračić

Politički udar na Školu

Propao pokušaj smjene ravnateljice Aračić

11.5.2021. | 5:45
Likaplus.hr : Povijest suradnje  Kovač i Užarević

Povijest suradnje Kovač i Užarević

10.5.2021. | 9:58
KOALICIJA HDZ-KOVAČ STOP: "LAŽEMO DOKLE MOŽEMO"
Likaplus.hr : HDZ i Kovač smjenjuju ravnateljicu Škole

Danas je Školski odbor

HDZ i Kovač smjenjuju ravnateljicu Škole

6.5.2021. | 7:18
Likaplus.hr : Oni bi glasali i za "Božu bocu" ...

Oni bi glasali i za "Božu bocu" ...

5.5.2021. | 18:34
Aktualna ravnateljica Aračić vodi 3:1 nasuprot Ivanu Kokotu.Na redu je Školski odbor i odluka članova postavljeni ispred Županije
Likaplus.hr : Pritisak na članove Vijeća roditelja

Dva kandidata za načelnika

Pritisak na članove Vijeća roditelja

5.5.2021. | 7:16
Udruženi ...
Likaplus.hr :
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Rutava mladenka ...
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :