Nedjelja , 17.10.2021. | 17:20

Pretraživanje

Iz medija

Objavljeno: 5.10.2021. u 18:28
Prikaza: 127

Ivica Pandža o ulozi SPC-a u ratu

LS Županija : Ivica Pandža o ulozi SPC-a u ratu
VIDEO! IVICA PANDŽA ORKAN RAZOTKRIO SPC: "Prvo idu popovi, onda topovi, a za njima lopovi!”
Gostujući u Bujici na Z1 televiziji, umirovljeni pukovnik HV-a, Ivica Pandža Orkan, kroz nekoliko konkretnih i dokumentiranih primjera od Domovinskog rata do danas, prikazao je kontinuitet protuhrvatskog djelovanja SPC-a; od izravnog sudjelovanja u velikosrpskoj agresiji devedesetih, do provođenja politike 'srpskog sveta', trideset godina kasnije…
ZAPANJUJUĆE ORKANOVO OTKRIĆE: "Svećenik – milicajac, Braco Sančanin, osuđen na 14 godina zatvora zbog mučenja hrvatskih zarobljenika u Korenici, posjećuje Slunj, ni jedan dan nije proveo u zatvoru, a kao 'svešteno lice' Srpske pravoslavne crkve, plaćen je iz našeg državnog proračuna!”
Nakon što je u okupiranoj Glini, episkop Veljko Nikanor Bogunović, huškao na 'ustaše', četnički pobunjenici su u okolnim selima likvidirali 21 hrvatskog civila – tvrdi Pandža, uz napomenu kako sudac iz tzv. RSK, koji je radio na tom slučaju – živi u Zagrebu!
U BUJICI POGLEDAJTE: Kakva je veza mileševskog episkopa 'mitraljesca' Jelenka Filareta Mićevića, Nikanora koji mu je pružao utočište, dalmatinskog episkopa Momira Longina Krče i Jovana Lukijana Vladulova, episkopa osječkopoljskog i baranjskog, koji je blagoslivljao zloglasne 'Škorpione' prije zločinačkog pohoda na Srebrenicu!
BEZ CENZURE: KAKO JE SPC SKRIVALA OSUĐENE RATNE ZLOČINCE I TKO JE PRVI U PETRINJI NAPAO HRVATSKE SPECIJALCE?!
"Kada je trebalo održati panihidu za Genadija Demjanovića Kurinnoja i Viktora Vladimirovića Nogina, dva ubijena ruska novinara koje je odlikovao predsjednik Putin, svećenici srpske crkve su to odbili učiniti, s obzirom da su ih likvidirali četnici - pa smo pozvali hrvatskog arhiepiskopa Aleksandra,” podsjetio je Orkan i dodao: "Što se onda čudimo, kada isti ti popovi odbijaju pokapati hrvatske branitelje pravoslavne vjere, a našu državnu zastavu nazivaju krpom?!”
Pandža je u emisiji komentirao i sramotni napad na Hrvatsku pravoslavnu crkvu u središtu Zagreba, a hrvatski arhiepiskop Aleksandar je izjavio: "Napadači na HPC još nisu pronađeni, vlasti ne reagiraju već peti dan, mediji šute, a javila nam se samo Bujica!”

Ostali članci u rubrici
Likaplus.hr : Penava želi okupiti one koji žele pomoći

Za Hrvatsku

Penava želi okupiti one koji žele pomoći

13.10.2021. | 7:53
Likaplus.hr : PRKAČIN NAJAVIO UJEDINJENJE SVIH HOSOVACA

PRKAČIN NAJAVIO UJEDINJENJE SVIH HOSOVACA

6.10.2021. | 23:40
PRKAČIN NAJAVIO UJEDINJENJE SVIH HOSOVACA
Likaplus.hr : Crnogorca kritizirali što voli Thompsona

Super talent

Crnogorca kritizirali što voli Thompsona

28.9.2021. | 10:26
Likaplus.hr : Penava o pristupanju Domovinskom pokretu

Gradonačelnik Vukovara

Penava o pristupanju Domovinskom pokretu

19.9.2021. | 8:09
Likaplus.hr : Srbi -hrvatski ratnici za slobodu

Srbi -hrvatski ratnici za slobodu

30.8.2021. | 7:38
HEROJ DOMOVINSKOG RATA MILORAD DRAČA Srbin koji je nakon Oluje izgubio nogu: 'Čiji ja to vojnik mogu biti nego hrvatski?'
Likaplus.hr : Ovo nije Srbija

Crnogorci odlučni

Ovo nije Srbija

23.8.2021. | 6:23
Bujica o pokušaju smjene ravnateljice Škole u Korenici
Likaplus.hr :
Pogledajte slavlje u Korenici, video
Likaplus.hr :
Udruženi ...
Likaplus.hr :
Korenica se sjeća žrtve Vukovara za obranu Hrvatske
Likaplus.hr :
Rutava mladenka ...
Likaplus.hr :
Korenica proslavila "Oluju" vatrometom, pogledajte video!
Likaplus.hr :
"Ubili" selo Priboj, a stanovnike prognali bez prava na povratak
Likaplus.hr :
Padre Pio-svetac svih svetaca, misao dana
Likaplus.hr :

Ne sjedajte za stol dok se niste pomolili i zatražili Božju pomoć, da hrana, koju moramo uzimati za okrjepu tijela ne našteti Vašemu duhu.

Neka Bog bude nazočan kod stola kojom pobožnom mišlju, zamišljajući da u svojoj sredini imate Božanskog Učitelja sa svetim apostolima na Posljednjoj večeri, koji je blagovao sa svojima, nadasve kada je ustanovio Presveti Oltarski Sakrament.

Ukratko, trudimo se da tjelesna hrana bude priprema na onu posve Božansku hranu Presvete Euharistije.

...Nemojte se nikada dignuti od stola a da niste dali dužnu hvalu Gospodinu. Ako tako budete činili, ničega se ne treba bojati, pa ni mrske proždrljivosti.

Kadajedete, čuvajte se prekomjerna biranja hrane i budite svjesni da je dovoljna sitnica ako se hoće zadovoljiti proždrljivost. Ne uzimajte nikada više jela  negoli vam je potrebno.

Trudite se u svemu biti umjereni i svim srcem nastojte da radije oskudijevate negoli da prekomjerno jedete. Ne kanim time reći da se morate gladni ustati od stola. Ne, to nije moja nakana. Neka sve bude uređeno razborito.

To je pravilo za sva ljudska djela.

Padre Pio/365 dana s Padrom Pijom/

Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :
Likaplus.hr :